DraftKings wis announced bukak saka sawijining dewekan casino mobile app ing New Jersey piye carane aku njaluk kripik free ing poker face. App migunakake DraftKings' in-house teknologi lan bakal fitur game mung ditemokaké ing operator game suite, saliyane kanggo tradisional game kayata Blackjack lan Roulette piye carane aku njaluk free dhuwit recehan ing cashman casino. Ing DraftKings casino app wis ditempelake ing DraftKings sportsbook app ing Taman Negara wiwit 2018, nanging iki bakal dadi pisanan ing casino app bakal kapisah gedhe blue heron casino menu. Jason Maret, wakil presiden saka game ing DraftKings, ngandika: "We are seneng kanggo break lemah anyar kanggo DraftKings ing game papan dina karo bukak saka kita DraftKings Casino app, page perusahaan kang perennial produk sing makaryakke taun-babak tanpa taunan olahraga jadwal."Ing ngisor iki kita debut ing Taman Negara, kita katon nerusake kanggo terus inovasi, expansion negoro ngendi peraturan ngidini, lan kanggo luwih posisi DraftKings minangka kabeh-klebu game lan hiburan pengalaman."Miturut tokoh dirilis dening New Jersey Departemen Game Pelaksanaane, kasino online kui game revenue saka $85.9 m kanggo sasi Mei, munggah saka 129% ing taun-taun gedhe blue heron casino warta. Senadyan iki, revenue sakabèhé kanggo sasi iki mudhun 65% saka $276.8 m ing Mei 2019, sebagéyan minangka asil saka tanah adhedhasar casino lan sportsbook nutup. gedhe blue heron casino warta paling anyar.