Karo kabeh saka kulawarga wisata acara bisnis, Foxwoods lan Mohegan Sun koyone kanggo bisa ing ngisor iki sing cocog gedhe blue heron casino nomer telpon. East Windsor satelit wis samesthine kanggo house 2,000 slot mesin lan 150 tabel game gedhe blue heron casino jobs. Nalika loro Connecticut kasino kudu duwe kuoso fokus ing gambling saindhenging sejarah, Foxwoods lan Mohegan Srengenge nyekeli kapindho lan katelu paling gedhé casino jubin ing US, situs wis bubar dipunwiwiti ngarahke manungsa waé liyane ing nongaming gedhe blue heron casino opening. Apa iku dadi go-kart trek utawa atusan ewu meter dawane pengabdian kanggo bisnis rapat-rapat lan pengakuane, Foxwoods lan Mohegan Sun pangarep-arep kanggo nyimpen lalu lintas diverted saka Springfield ing sih saka asia kidul-Connecticut. apa paling tangan menang ing poker. Padha sante winates kompetisi kanggo akèh taun, nanging tetanggan serikat wis bubar liberalized komersial gambling ing urutan kanggo generate anyar formulir tax revenue apa paling kanggo paling ing tangan poker. MGM presented rencana kanggo $675 yuta casino ing Bridgeport minggu pungkasan, ing apa kang disebut apa-apa luwih saka PR stunt apa paling cocog ing texas holdem.