Minangka iku katon kanggo menang hak kanggo tuan rumah salah siji saka Jepang kang trio teka saka integrasi casino resort lan Prefektur Nagasaki kabaripun wis announced rincian luwih saka apa iku kaya kuwi rampung pembangunan kanggo fitur. Miturut laporan saka Nang Asian Game, pamindhahan iku kabeh bagean saka dhisikan panjalukan kanggo konsep (RFC) phase saka kidul ukum kang rencana kanggo nggawa Las Vegas-gaya gambling fasilitas kanggo 74-hektar situs jejer kanggo Huis Sepuluh Bosch taman tema apa paling tangan menang ing poker.
Ing tataran kapisan saka proses iki bakal kick mati saka kamis lan kanggo purportedly ndherek Kyushu prefektur soliciting plans saka sektor pribadi operator kasengsem ing bangunan lan mlaku sawijining envisioned integrasi casino resort cedhak kutha cilik saka Sasebo. Pas rega: Nang Asian Game kacarita sing Prefektur Nagasaki wus duwe dipilih final proposal dening autumn saka taun sabanjuré sadurunge ngajokake iki rampung rencana kanggo panel saka federal selectors ing Tokyo.

Supaya kanggo bisa dianggep, pribadi perusahaan wis saiki wis marang sing padha kudu laku kanggo mbuwang antarane $3 milyar lan $5 milyar supaya minangka kanggo mbangun ajang nampilaken ing paling siji hotel gedhe kajawi pameran fasilitas ingkang saged accommodating nganti 12.000 pengunjung apa paling kanggo paling ing tangan poker. Kompetisi kuat: Ngarep kanggo sawetara 1.3 yuta wong, Prefektur Nagasaki kabaripun semangat kanggo duwe kabuka sawijining anyar integrasi casino resort dening mburi 2024 minangka cara kanggo narik kawigaten luwih turis lan nambah ekonomi lokal. Nanging, rencana wae iku pungkasanipun kagelar submits kanggo salah siji saka telu rauh-kanggo-bakal-kasedhiya casino lisensi kamungkinan amarga kanggo ngadhepi kompetisi kuli saka nganti sangang Japanese liyane balapan mlayu kalebu luwih gedhe komunitas Osaka, Tokyo lan Yokohama. Konferensi kahanan: ukum malih amarga kanggo nemtokake sing sembarang hotel klebu minangka bagéan saka sawijining integrasi casino resort rencana kudu fitur ing paling 1,076,391 sq ft saka ruang lantai nalika iku bakal menapa malih nyetel batesan minimal saka 215,278 sq ft kanggo sing dibutuhake pameran fasilitas apa paling cocog ing texas holdem. Ing kajaba iku, iku kanggo tugas sing rampung pembangunan teka ngrampungake karo bale konferensi saged nyekeli 6,000 wong uga minangka pilihan saka breakout patemon kamar bisa nadhahi padha nglengkapi saka pengunjung. apa paling rego ing tangan poker.