Enggo bareng saka House Lengkap Resorts Inc.bakal miwiti dagang ana ing Nasdaq Pasar Modal sawise perusahaan disetujoni nransfer sawijining stock exchange listing saka New York Stock Exchange. Las Vegas-based game perusahaan ngandika enggo bareng bakal terus kanggo perdagangan ing sawijining listing saiki FLL apa paling cocog ing texas holdem.
Ing pakaryan babagan penyimpanan file karo Securities and Exchange Commission, House Lengkap durung menehi alesan kanggo owah-owahan, ngluwihi matur iku "tanpo pekso" lunga sawijining enggo bareng saka NYSE apa paling rego ing tangan poker. Andre Hilliou, ketua lan CEO saka Las Vegas basis House Lengkap, samesthine shift kanggo Nasdaq kanggo luwih ningkatake perusahaan kang sakabèhé visibilitas nalika "nambah likuiditas kita simpenan umum." Hilliou ngandika kapandeng "nerusake kanggo dawa-tahan lan produktif hubungan" karo Nasdaq iku pot sakathahing bani din poker online. House lengkap enggo bareng gained 4 sen, utawa 1.23 persen, kanggo nutup ana ing $3.30. House lengkap, ndarbeni, develops lan saged kasino negoro entuk dhuwit muter poker online. Antarane perusahaan game kang situs sing Rising Star Riverboat Casino ing Indiana, Salaka Slipper Casino ing Mississippi, lan Stockman kang Casino lan Grand Lodge Casino ing Lor Nevada. sampeyan bisa ngganti slot saka ram.