ong Kong-kadhaptar casino peralatan edo Swarga Hiburan Ltd dikirim 11 persen tambah mediawiki ing enem sasi kanggo 30 juni muter poker mbukak. perational mediawiki kanggo periode tambah saka HKD61.34 yuta (US$7.9 yuta) kanggo saklawasé HKD123.28 yuta – a mlumpat 101 persen.acau mboten umum ing gadhah diijini sak taun saka mantan game monopoli saka Stanley Ho Hung Srengenge kanggo pihak katelu kanggo ngatur kasino lan hotels ing lisensi tontonan casino st gilles croix de vie.

Sing laku wis terus sawise pasar liberalisation.onetheless nomer layanan perjanjian katon wis swapped tangan wiwit tanggal sing tontonan casino saint-julien ing genevois. GGRAsia wis marang miturut sumber-sumber sing amarga casino lisensi piyambak wis ora diganti tangan, aransemen kuwi ora perlu disetujoni saka Macau casino pengatur, Game Pengawasan lan Sesambungan Biro.
Ing kasus liyane – ora disambung menyang Swarga Hiburan – layanan perjanjian sing wis ora sadurunge wis publicly kacarita sing ngandika wis tanggal moratorium.ut ing februari, Swarga Hiburan ngandika ing statement penet sing perusahaan disebut LT (Macau) Ltd uga kanggo nyedhiyani layanan kalebu "sales, marketing, promosi, pembangunan pamuter lan ngubungake," kanggo Waldo Casino (digambarke) ing Macau tontonan casino st julien ing genevois. Property – branded minangka Waldo Casino & Hotel – makaryakke ing game licence saka Galaxy Hiburan Group Ltd jam generasi game casino holland. "Iku wis diantisipasi sing noto iki bakal luwih nggedhekake bisnis group lan pasar bareng ing Macau," ngandika Swarga Hiburan ing statement.n agustus 14, njaba periode reporting, Swarga kang peralatan nggawe unit LT Game Ltd announced telung taun marketing menehi hasil karo US basis mesin slot edo Internasional Game Teknologi (IGT).nder telung-taun persetujuan, IGT bakal disebaraké LT Game manggon lan elektronik tabel game produk ing eksklusif basis ing U. lan Kanada lan duweni potensi bisa kanggo njupuk kauntungan saka IGT kang pirang-pirang atus jurisdictional lisensi ing Amérika Lor ny casino online ora bonus simpenan.
LT Game bakal ngawula minangka distributor kanggo IGT kang slot mesin ing Macau. nwi kaping hard rock casino.