Greg 'Fossilman' Raymer Nemu Landak Metu taun sadurunge Joe Hachem ana ing ndhuwur donya, Greg 'Fossilman' Raymer hung metu ana nvme vs m.2 slot prabédan.
Ngomong kanggo PokerNews bab mbesuk risalah ing turnamen poker, Raymer iki wis ngomong: "Ana iku uga akèh saka saran sing luwih linuwih, lan ora dikenal utawa ing paling ora dikawruhi kanthi becik, malah dening sawetara banget sukses lan dhuwur-tingkat turnamen pemain metu ana sapunika." Methinks sawetara folks hanging watara ing Triton pemandangan utawa PokerGO Studios uga ora setuju karo statement sing, nanging ora ana sangsi, Raymer iku pahlawan lokal ing tanah Stars lan Stripes, lan sing D&B Publishing kang dijupuk paling apik ing owah-owahan sawetara salinan ouverture geant casino villefranche sur saone. Ibune tansah marang kula iku ora jumlah dhuwit sing prakara, iku njupuk bagéyan sing counts ouverture le dimanche geant casino. Iku menehi Queensland poker pembuangan soko kanggo njaluk bungah bab ing 18 sasi periode sing wis Humpty Dumpty kanggo Australia poker masyarakat, rusak kemampuan kanggo saingan ing ireng minangka padha teka online poker pasar amarga saka siji utawa loro numpties ing pamaréntahan. Ing kajaba iku kanggo wong-wong WSOP laurels, loro pemain duwe Donya Poker Tour (WPT) irah-irahan ing mantelpiece nang endi wae ouverture geant casino diwiwiti loubet.