Microgaming wis announced ing tanggal release saka sing paling maju slot game minangka sasi januari kepala menyang cedhak, ing sasi sing paling ngrasa kaya paling dawa taun, karo slot game Setir saka Wishes gadhah pindhah manggon tanggal 11 februari 2020 ouverture le dimanche geant casino. Dikembangaké lan diprodhuksi dening game sawijining studio, lmu kimia Game, istimewa kanggo Isle of Man lunak casino heavyweights, Setir saka Wishes punika jackpot maju slot game, kang forms bagéan saka bubar revamped jackpot maju, WowPot. Limang rol, sepuluh payline, maju slot mesin, Setir saka Wishes diterangake dening Microgaming minangka 'sisan' maju mesin slot game, kang nawakake pemain kasempatan kanggo menang gesang ganti menang ouverture geant casino diwiwiti loubet. Karo James Buchanan, Direktur Global Operasi ing Microgaming, nyatakake: "We are remen kanggo saiki lmu kimia Game kang debut judhul, lan pisanan ing gelombang anyar saka game kanggo nggabungake Microgaming kang jackpot maju jaringan taun iki." "Kajaba saka Setir saka Wishes karo sawijining revamped WowPot jackpot iku manawa kanggo nyetel cathetan anyar, nalika introduksi saka Daya Giliran lan Mode Daya kanggo nggawe fantastic pengalaman urutane critane game." "We are pleased kanggo ngumumke sing game kang Utama pisanan menang jackpot maju wis kenek sak release awal wektu, karo siji pamuter menang €131,574.55 lan total payouts tengen kabeh papat jackpots ngluwihi €1.2 yuta." Kanggo wong-wong sing mikir lan tampilan sing jackpots maju ora bakal menang, mung scan cepet saka warta crita ing kene Casinomeister kanggo 2019, nuduhake yen iki pancen ora cilik.

Mung sasi pungkasan ing desember 2019, pemain muter Microgaming kang Mega Moolah, kenek liwat €3m Euros. Setir saka Wishes nggabung Microgaming ngrekam-bejat jackpot maju jaringan, kang wis dianugerahi luwih saka €1.1 milyar ing jackpot payouts lan digawe 79 millionaires wiwit wiwitan pambentukané texas holdem order of betting. Karo lmu kimia Game kang Rory Harpur, ngomentari sawijining caket release, paribasan: "Wheel saka Wishes nggabungke paling apik grafis karo intuisi game mekanika." "Judhul Daya Mode fitur bentuk reels menyang permanen Daya Muter, nggawe meningkat kesempatan kanggo ngetik Jackpot Bonus Setir lan pungkasanipun kagelar pratelan WowPot jackpot!Kita sing luar biasa bungah kanggo luwih akeh bukak saka kita debut game karo Microgaming lan ora bisa ngenteni kanggo pemain kanggo njupuk muter ing Setir saka Wishes." Simon Wright wis loro pemain lan pengamat saka casino online industri kanggo liwat 15 taun texas holdem ordre des mains. Kawruh saka casino online industri – kanggo kalebu olahraga massive texas holdem order of value. Ora akeh folks duwe pengalaman utawa kawruh bab gambling online. Kang adoration saka bal-balan uga nyatet texas holdem order of suits.
Panjenenganipun wis dicet kang house biru (Chelsea) lan annoys kang tanggi karo bal-balan lokal songs ing game dina. aku kudu laporan online gambling winnings.