Playtech uga wis mutusaké kanggo ngganti 40% bathi bahti sing di tunda ing agustus, puzzling Jones, sing kamulyan kok perusahaan ketoke nekat kanggo disualekno ibukutha bakal setuju kanggo mbayari sing bisa jumlah kanggo £40m. Lembaga investor ngagetake munggah £39m kasedhiya enggo bareng, nanging seko iki dituku dening Sagi investasi tenan Brickington (kang underwrote kurban), ningkatake Sagi saham ing perusahaan saka 40.3% kanggo 43.7%.

Numis Securities' Jones mikiraken shareholders bakal dadi wicaksana kanggo nolak ing sale, ing sisih amarga Playtech wis durung kanggo njlèntrèhaké sawijining £40m "kesempatan disualekno" ing rinci, mangkono ninggalake shareholders ing peteng minangka kanggo apa persis padha uga sarujuk. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre aku kudu sijine poker ing resume sandi. Yen lembaga investor wis ora jumangkah munggah, Brickington wis ana kanggo njupuk kabeh akèh, kang bakal wis digawa Sagi holdings kanggo 49.9% aku kudu pamisah 10s ing blackjack.
Pil Goleki kang Nick Batram ngandika ukuran Sagi kang Playtech holdings iki umumé ora salaras.Évolusi Securities' James Hollins disebut aturan "pendekatan nyoto ing luwih kebomas, gresik [Playtech kang] kepemimpinan pasar," senajan wong ngakoni Sagi kang tambah kontrol perusahaan "bisa viewed ngaruh." Playtech memang pimpinan pasar ing mburi-mburi solusi kanggo akeh Eropah online gambling operator, nanging karo pitakonan sing soyo tambah minangka kanggo Sagi kang kacarita peran ing 'Israel Insurrection' ing William Hill Online kang Tel Aviv kantor, calon klien lan joint venture partners uga wis seger alesan kanggo ngaso sadurunge tondo asto ing baris burik 8 kelompok sepatu blackjack strategi. 19 srengenge katon padhang patemon ing perusahaan HQ ing Isle of Man. Kaputusan dening game online platform panyedhiya Playtech kanggo panggonan 46.5 m enggo bareng ing rega diskon wis teka ing geni saka pasar analyst Ivor Jones 8 euro bonus ohne einzahlung casino.
Pikiran sampeyan, ora kabeh analysts padha chanting 'Sagi nyedot.' Ing paling, ora banter 8 kelompok blackjack house edge.