Kontrovèrsial Kamboja casino ing tapel wates karo Thailand wis marakake wewatesan suntingan perdagangan ngadeg-mati antarane negara loro del lago resort & casino.

Ing Saitaku Resort Casino kabuka sawijining lawang pirang-pirang minggu kepungkur lan salawasé iku ilegal kanggo residents saka loro negara kanggo gamble ing kasino, entitas iki nyadari ing narik kawigaten wisatawan saka tetanggan Thailand lake jadwal turnamen poker. Salawasé kabeh disetel kanggo mbukak lancar, ing wengi saka casino kang opening alus ing 7 April, Thai panguwasa begalan warga dhewe saka nyebrang tapel wates kanggo ngunjungi resor anyar. Salajengipun, iki wis digawe rodo masalah amba kanggo casino anyar minangka ana siji bisa gampang ngunjungi iku lake poker kamar promosi. Kira-kira 300 tamu VIP padha diijini kanggo rawuh, salawasé sing tanpa undhangan padha dilarang saka nggawe nyebrang. Ing cilik retaliation kanggo Thai panguwasa' kaputusan kanggo nglarang warga nyebrang tapel wates, Kamboja wis rampung sing padha pas. Gerakane wis ngiwa loro negara ing Mexican ngadeg-mati, karo ora Kamboja utawa Thai warga diijini kanggo nglintasi wewatesan, ing siji, bakal ngrusak bisnis kanggo search tradesmen ing salah siji sisih sing gumantung namung ing salib-wewatesan kegiatan. Walikota saka Tambon Chanthop Phet Municipality ing kungsbacka district marang Bangkok Kirim sing perdagangan wis plunged saka pirang-pirang yuta baht minggu kanggo meh boten. Kontrovèrsi diwiwiti sasi pungkasan, nalika Veera Somkwamkid ndhukung sing anyar Saitaku Resort Casino iki dumunung nang Thai national park lake poker kamar reopening.

Salawasé negara loro wis kathah saka tapel wates musuhan ing sasi, iku cetha sing anyar casino iku aman nang Kamboja tapel wates. nalika bakal graton casino mbukak.