Kita uga bakal miwiti mbenake saka Nüwa sawise Cina Taun Anyar karo rolling dianyaraké saka hotel diantisipasi kanggo nganakke sadurunge Cina Taun Anyar 2020," ditambahaké Pak Ho lake kang poker turnamen asil.
Rolling chip volume ing property totaled US$4.8 milyar ing periode reporting, nganti 20 persen taun-taun;-massa pasar tabel nyelehake gunggungipun US$131.9 yuta, dibandhingake karo US$91.9 yuta kanggo waktu liya 2017 nalika bakal grand casino hinckley mbukak munggah. asdaq-kadhaptar Melco Resorts tambah normal sawijining pembayaran bahti seprapat dening 7 persen kanggo US$0.04835 saben nuduhake biasa, sampeyan padha karo kanggo US$0.14505 per Amérika depositary bareng (IKLAN) nalika bakal grand casino mille lacs mbukak.

CEO ngandika ing revamp ing wilayah VIP ing lantai kapindho saka Kutha Impen Macau "aktif", karo perusahaan planning "kanggo mbukak iki nganyari VIP game spasi liwat sabanjuré sangang sasi" nalika bakal graton casino bali mbukak munggah. Iku sejatine sifate luck," ngendikane Pak Ho ing telpon konferensi.bokong-pasar game tabel nyelehake tambah kanggo US$814.3 yuta, dibandhingake karo US$661.4 yuta ing waktu liya saka 2017 nalika bakal grand casino mille lacs mbukak.