Senajan liyane kasino wis nyoba program ing winates basis kanggo khusus tamu VIP, anyar Bejo Naga Casino ing Las Vegas punika first kanggo kurban rolling chip program ing rutin nalika bakal graton casino bali mbukak munggah.
Rolling kripik sing pas cara kanggo trek customer muter lan penghargaan komp punti. Padha uga kadhangkala dipigunakaké minangka langkah kanggo mbayar komisi kanggo junket operator sing inang tamu VIP.
Miturut laporan ing Goleki Alpha, lan liyane saka David G. Schwartz, direktur UNLV kang Tengah kanggo Game Riset ketemu ing Vegas Pitu, program ngijini jugangan panggedhe kanthi nemtokake carane akeh pemain sing gambling, tinimbang nggawe keagungan educated nalika bakal grand casino mille lacs mbukak. Program digunakake ingkang cetha ing Macau uga Paling Sunshine Manggon casino ing Saipan.
Pemain sing tuku ing kanggo ing paling $10,000 ing Lucky Naga sing diwenehi nilai padha ing non-negotiable kripik masterwork slot chalice saka opulence. Kripik sing dietung mung sapisan sawise kalah taruhan sing diselehake, winnings sing mbayar metu ing negotiable kripik sing bisa diputer ing meja liyane utawa perdagangan kanggo awis masterdomino99 situs judi poker qq domino 99 online bandarq. Casino tansah non-negotiable utawa "mati kripik" saéngga kanggo pas accounting nguwasani minangka poker wsj silang. Ing liyane, related Bejo Naga warta casino wis disetel metu ing dalan kanggo nggedhekake VIP game area dening relocating salah siji saka restoran sing bakal nuduhake papan karo mie bar, lan repurposing "Asian pasar malem" Naga kang Gg bartender-gaya restaurant menyang game wilayah nambah menyang lemah-lantai Jamrud Kamar, lan liya crita VIP lounge mata biru putih naga poker meme. Bejo Dragon ora istimewa kanggo ngunjungi Asia utawa Asian-Amerika, kabeh ethnicities olèh ing boutique-gaya casino resort dirancang kanggo nggawe asli budaya Asian/pengalaman game ing Las Vegas. blue diamond slot ora simpenan.