Property bakal fitur kemewahan hotel, hiburan acara, convention center, toko blanja, akeh restoran, casino, lan "lengkap campuran saka premium fasilitas," MGE ngandika masterwork slot dragon age inquisition. Yunani konglomerat wis nggawa ing investasi tambahan partners, kalebu Al Maabar saka Abu Dhabi lan Cina konglomerat Fosun Group master poker club manila metro manila. Eksekutif diterangno goal perusahaan iku kanggo nggawe perdana hiburan panggonan ing Eropah kidul biru cemlorot ing peteng toker poker. LAMDA Pembangunan iki sing dipilih dening yunani pejabat kanggo reimagine ing shuttered bandara tanah.

Bebarengan karo integrasi resort casino, Ing Hellinikon Project bakal maringi leladen tambahan hotels, kemewahan omah-omahé lan condo, marina, distrik shopping, ruang kantor, umum park ukuran saka New York City Central Park, lan saklawasé mil-long beach biru felt poker kain tabel. Padha vyed kanggo ndarbeni 30-taun lisensi kanggo operate casino ing mantan latar Hellinikon International Airport ijo biru penyebaran prajurit azure slot. Yunani Pembangunan lan Investasi Mentri Adonis Georgiadis ditambahaké minggu iki sing ing phase pisanan saka Hellinikon Project bakal miwiti sasi sabanjuré como jogar poker texas hold'em.
Karya bakal miwiti karo situs terusan, kang kalebu ngresiki ing wilayah lan demolishing sawetara 900 bangunan lan struktur como jogar poker texas hold'em passo a passo.