Budget uga digambaraken total gambling tax revenue bakal tekan $1.94 b ing 2013-14 lan tuwuh lan rata-rata saka 4.1% per taun liwat patang taun sabanjuré. Ing 20 taun anyar menehi hasil, kang dikonfirmasi mung rong dina sadurunge ana menehi hasil kadaluwarsa, bakal ndeleng Tabcorp minangka eksklusif bag lan tetep rintangan totoan panyedhiya ing NSW nganti juni 22, 2033 (senajan exclusivity punika subyek kanggo legislative amandemen) mata biru putih naga poker. Gambling nyumbang kanggo 8.8% saka total revenue pemerintah ing 2011-12 nanging digambaraken kanggo akun kanggo 7.8% dening 2016-17 biru tangan big fish casino.
Tabcorp CEO David Attenborough disebut hasil "gedhe kasil" kanggo loro katelu, kang lagi nyimak sing NSW kang thoroughbred, sabuk lan greyhound racing industri wis reaped $238.6 m liwat Tabcorp kang operasi ing 2012. Ing NSW pemerintah mung nguripake ing budget nonjol a $329m defisit kanggo teka financial taun, supaya sembarang dijamin awis injeksi wis ngormati como jogar poker star no celular. Australia perusahaan bookies Tabcorp duwe gawe anyar sing toko totoan monopoli ing negara New South Wales. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Diwenehi sawijining Sydney monopoli ora entek nganti (ing paling) 2019, tax kui dening Kumandhang Hiburan kang Star casino digambaraken kanggo tuwuh 6.4% per year como jogar poker star valendo dinheiro.