Playtech wis ing total c.5,800 karyawan tengen 17 negara lan kantor pusaté ing Pulo cilik saka Man.www.playtech.com Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre gian l n trong casino. Iki angsal dening Playtech ing Maret 2016 ght makna ing urdu saka poker turniere.
Sasaran saka kita 90-tim kuwat saka industri game veteran kanggo nimbulaké pasar-ganti shift ing kualitas lan inovasi dening nggawe jenis game sing kita minangka pemain bakal tresna kanggo muter casino online kanggo dhuwit nyata. Playtech partners karo lan invests ing merek anjog ing diatur lan mentas diatur pasar kanggo ngirim data-mimpin gambling teknologi tengen toko lan online chain nilai casino online karo minimal simpenan 1 euro. Quickspin game sing integrasi karo kita pelanggan' casino liwat platform kita dhewe kang kalebu lemah bejat promosi pribadi kanggo narik kawigaten lan makaryakke pemain casino online tarjeta maestro. Playtech SIJI ngirim data-mimpin marketing expertise, siji wallet fungsi, CRM lan tanggung jawab gambling solusi tengen siji platform tengen produk verticals lan tengen toko lan online casino online pesos argentinos.