Kang paling cedhak challenger, Yoichi Uesugi, needed kanggo narik macem-macem kamenangan ing urutan kanggo duwe sawetara semblance saka lomba nyata negara klub casino launceston taun anyar eve. Wong saka Jepang, Tetsuya Tsuchikawa, iku COCOK Pamuter Taun 2017! Njupuk dipikir ing Tsuchikawa kang 2017 stats siji bakal bingung ing nomer paling mbayari casino online usa.
Nambah iku kabeh munggah, Tsuchikawa pocketed kira-kira ing APT taun iki. Ing juli, kang ditambahake telung kemenangan liyane plus siji tambahan ITM sing dening agustus malah yen mung championed Pot Watesan Omaha Rollers Dhuwur acara ing APT Korea Incheon, kang mimpin banget substansial sing keno munggah kanggo pro kapandeng spanyol paling mbayari casino camping uk. Sugeng Tetsuya Tsuchikawa kita APT Pamuter Taun 2017 juara!!Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre paling mbayari diamond casino heist. Dina kepungkur, kang ditutup metu kang COCOK 2017 mangsa dening ngluwihi iku karo panggonan 4 rampung ing terakhir kang Championships Acara kanggo HKD 155,600 (~) paling mbayari casino near me. Iki entuk marang panggonan 1st berth ing APT Player saka Seri casino paling apik kanggo nandur modal ing saham.

Macau, China, desember 12, 2017 – Ana mung ora mangu bab iku casino paling apik kanggo tuku saham.