Laporan ngandika: "ing ngajokaken casino .. paling mbayari nj casino online. Lubert iki bagéan saka Valley Forge Casino Resort kepemilikan klompok sadurunge iku didol property kanggo Boyd Game kanggo massive mediawiki ing 2017.
[Ing] laporan dituduhake lokasi ngajokaken Kategori 4 Casino minangka mantan Macy Department Store ing Nittany Mall," Adam Brumbaugh, township manager, ngandika ing release. Ing Nittany Mall wis dawa wis dianggep panggonan perdana kanggo casino casino paling apik simpenan kanggo tuku 2021. Kategori 4 game lisensi, umum diarani minangka satelit kasino, sing diijini kanggo omah nganti 750 slot mesin lan pisanan 30 tabel game casino paling apik simpenan kanggo tuku sapunika. Lubert kang menang kurban ana sethitik luwih saka $10 yuta.
Ira Lubert, Pennsylvania pengusaha lan Penn Negara alum, angsal Kategori 4 casino lisènsi ing September liwat lelangan dianakaké dening Pennsylvania Game Kontrol Papan (PGCB) casino paling apik simpenan kanggo tuku dina iki. Ing Bally Corporation wis nargetake mantan Macy departemen crita ing Nittany Mall kanggo sawijining satelit game project. Penn State University liyane langkah nyedhaki gadhah casino cedhak dening casino paling apik saham sapunika. Lubert terus kanggo dhewe telung persen saham ing Kali Kasino Pittsburgh hard rock casino jadwal konser.