Ing 16 juni, 96% saka buruh saka Atlantic City kang Tropicana, Bally, Harrah kang, lan Caesars milih kuoso serangan yen anyar kontrak pegawe ora ing tangan dening 1 juli. Buruh arep bagéan saka paket uni munggah marang sak wuwus kontrak ing 2011 nalika kasino padha berjuang, kanggo bisa dibalèkaké. Buruh bakal ing posisi pamilike akhir minggu iki ing wong-wong kasino sing tekan persetujuan, nanging wong-wong sing gagal kanggo nyelehake lan ditrima kurban ing meja bakal ngadhepi karo lumaku metu. Atlantic City kasino reged liyane sak sasi juli lan agustus saka sawayah-wayah liyane saka taun, karo luwih dhuwur tarif kamar lan kamar kang kebak dipesen. hard rock casino jadwal konser.
McDevitt bilih nalika ora kepengin serangan kanggo kelakon yen iku ora picket perwira bakal disiapake lan bakal ngelingake buruh kanggo dadi lali polisi lan ngrungokake wong-wong mau hard rock casino komp dolar. Sing paling anyar tembung saka Bob McDevitt, NYAWIJI KENE Search 54 presiden hard rock casino teka rauh. Kajaba iku, buruh arep bayaran sing dadi tambah dening $3, kanggo bakal dipun ginakaken liwat limang taun ing tambahan saka .60 sen, uga minangka panganggo dening juragan kanggo uni kesehatan dana ing supaya kanggo njaga keuntungan ing tingkat sing saiki rega saka infinix wigati 5 ing slot. Yen padha arep kanggo nyelehake omong kosong kontrak ing meja, banjur padha bakal njaluk serangan supaya iku pancene sing dipilih rega saka infinix wigati 7 ing slot. Folks sing karya ing Atlantic City sing luwih disiapake kanggo dadi ing serangan lan kurban saka bunch saka Wall Street lemak cats sing wis dilakoni apa-apa nanging ngisep dhuwit metu saka Atlantic City kanggo 10 taun pungkasan." Wingi, anggota uni dilatih kanggo serangan perwira lan ngangkat munggah serangan sim rega saka infinix wigati 6 ing slot.