Panyedhiya Vermantia sing kanggo ngetokne ing taun iki kang Enada Primavera nuduhake kanggo pisanan jeux casino argent rol android. Yunani tenan bakal kepala kanggo Roma sak 19-21 Maret kanggo pertunjukan sing portofolio saka game, game sosial lan olahraga totoan isi, dikirim tengen online, seluler lan saluran toko jeux casino avec bonus sans depot. Antarane liyane produk, perusahaan bakal nuduhake sing newest aturan, Manggon Totoan Saluran, kang ngirim manggon statistik lan rintangan tengen liwat 6,000 tahunan acara olah rogo kanggo sektor toko jeux casino autour de moi. Vermantia CEO Filippos Antonopoulos ngandika: "Minangka salah siji saka kapal penggedhe acara kanggo game lan casino industri ing Italia, kita are pleased kanggo dadi page-wektu pameran taun iki, ndudohake paling anyar kita produk lan kurban gagasan seger dening nyediakake pinter game lan totoan solusi kanggo industri." mbayar pajak ing gambling online winnings.