Bo Bernhard, direktur eksekutif saka UNLV Internasional Game Institute, wis dijenengi Filipus G.
Bernhard sukses Eadington minangka wadhah Satre Dhingklik ing Game Pasinaon ing UNR, dijenengi kanggo mantan Harrah Hiburan Inc san jose costa rica casino del rey. Konferensi wis thukul dadi paling gedhé kumpul industri game eksekutif lan akademik ing donya san jose casino karo slot mesin.
Bernhard dijenengi tondho direktur riset ing UNLV Internasional Game Institute ing taun 2002 lan dianugerahi dual profesor wonten ing manajemen hotel lan sosiologi san jose costa rica poker turnamen. CEO Phil Satre. Bernhard wis juara kanggo kolaborasi pasinaon antarane loro universities liwat association kang padha karo mantan UNR profesor ékonomi Bill Eadington ing gagal ing poker texas holdem. Iku conducted saben telung taun lan patemon sing kebungkus munggah ing Mirage juni 10 narik kawigaten 600 wong-wong saka 30 negara ing enem bawana pisanan mesin slot digawe.
Ing taun 2011, wong iki dijenengi direktur eksekutif ing institut, ngendi kang mbawahi riset lan akademisi fungsi. Iku pracaya dadi mung professorial sebutan kanggo loro sekolah limang nomer nang (a) nemokake nilai samesthine saka saben $1 totohan ing roulette. Satre Dhingklik ing Game Pasinaon ing loro UNLV lan Universitas Nevada, Reno. "Aku sing kita wis nggawa game pendidikan donya bebarengan," Bernhard ngandika ing email.