"Kanggo akeh industri, kedadean luwih bisa nggulingaké kapercayan ing junket operator, anjog kanggo liyane angel lingkungan likuiditas," UBS analysts nyatet.aiwa Securities Group Inc analysts ngandika ing cathetan sing sawijining "on-the-lemah kir wis dituduhake jumlah kiro-kiro saka HKD200 yuta kanggo minangka dhuwur minangka HKD2 milyar" iki melu ing kasus. S.-adhedhasar Sterne Agee CRT analyst David Bain ngandika ana kang volatility rega ing Wynn Resorts enggo bareng iki amarga kanggo "laporan kasebut junket klompok internal nyolong/ilang dana nganti HKD2 milyar." e ditambahake: "junket group makaryakke ing Wynn Macau, nanging entitas kapisah lan sembarang dana ilang tartamtu kanggo kedadean bakal winates kanggo junket grup." r Bain iya ora ngenali sumber saka laporan utawa kasedhiya rincian bab ngono. BS kira-kira sing loro Dore kamar digabungake bisa akun kanggo nganti 25 persen saka Wynn Macau kang junket volume taun-kanggo-tanggal mille lacs grand casino hiburan. "Kedadean iki kamungkinan kanggo langsung impact negatif rolling volume ing paling ing short term," kang ditambahake.r Wong lan Pak Chan bilih nalika Dore iku dipercaya kanggo duwe operasi formal ing Macau situs, iku "kamungkinan" sing sawetara investor ing tenan uga investor ing liyane junket kamar ing Macau mille lacs grand casino mn. Padha nganakake panambahan dhuwur roller pemain ing China dharatan lan ngluwihi, lan saiki nggawe iku sing bisnis kanggo ngerti carane akeh pemain sing worth lan apa padha duwe ing aset mille lacs casino mesin slot. ynn Resorts punika perusahaan tiyang sepah saka Wynn Macau Ltd, kang makaryakke kasino ing Macau.
Utang ala dianggo dening junket operator lan agen uga kabaripun ing munggah.rokerage Wells Fargo Securities LLC minggu kepungkur nyatakake, sawise rapat-rapat ing Las Vegas karo eksekutif senior saka casino perusahaan karo Macau operasi, wis ketemu kahanan sing durung mesthi bab VIP babagan iki isih ana. Senajan padha operate ing siji account, padha njaga kapisah kandhang [fungsi] lan [saben] nggawa pemain dhewe kanggo VIP kamar," analysts Kenneth Fong lan Suster Wong ngandika.acau kang VIP babagan wis paling babras dening saiki slump ing kutha kang casino industri mille lacs grand casino jobs. "A sawetara operator malah disaranake sing VIP muter ing Macau bisa tau kebak teka bali, kasebut junket likuiditas kawigaten lan kenceng privasi menyang Macau saka daratan [China pamaréntah]," senior analyst Cameron McKnight wrote. Dore saiki operasi VIP kamar ing kemitraan karo Suncity. Pengamat industri wis disambung ing populasi aktif kampanye anti-korupsi dening panguwasa Cina, kalem ekonomi Cina lan uga owah-owahan kanggo visa kawicaksanan kanggo Macau, antarane faktor liyane.unket operator muter lan peran penting ing Macau kang VIP babagan game.