Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi Betsoft Game tim dodolan ing [email protected] utawa ngunjungi www.betsoft.com mbayar pajak ing gambling online winnings.

Betsoft kang rong puluh-loro AAMS-disetujoni game bakal ing demo ing Betsoft kang ngadeg, dumunung ing C5-158 ing gambar online gambling in america legal. Judhul iki kalebu sawetara saka Betsoft kang paling populer Slots3 game sing mimpin 3D revolusi ing iGaming – Alkemor kang Menara, Wonten Acara lan SugarPop!, antarane wong online gambling illegal in us. Betsoft Game, industri kang anjog 3D iGaming supplier, wis announced sing padha bakal mameraken ing Slots3 irah-irahan sing wis ditampa AAMS (Amministrazione Autonoma dei Monopoli di Stato) sertifikat ing Enada Primavera 2017, njupuk panggonan ing Expo Centre ing Rimini Fiera, Italia antarane 15 lan 17 Maret 2017 online gambling in california legal. Betsoft Game kang ekstensif portofolio saka klien kalebu sawetara saka game ndhuwur operasi ing industri online gambling illegal in vietnam.