Gagal kanggo ngrampungake sawijining bagéan saka ngrancang setunggal karo Isle Of Capri Kasino sing Tergabung bisa ndeleng Amérika operator casino Eldorado Resorts Tergabung tanggung jawab kanggo ragad mandap worth nganti $60 yuta ana casino ing lancaster pa.
Eldorado Resorts Tergabung makaryakke Eldorado Resort Casino, Salaka Warisan Resort Casino lan Circus Circus Resort Casino ing Reno, Nevada, uga minangka Eldorado Resort Casino ing Shreveport, Louisiana, ing Scioto Ketinggalan Racino ing Columbus, Ohio, ing Mountaineer Casino Racetrack Lan Resor ing Chester, West Virginia lan Presque Isle Ketinggalan Lan Casino ing Erie, Pennsylvania, lan dicethakaké sadurungé iki minggu sing wis mlebu mesthi setunggal persetujuan kanggo tuku sawijining St Louis-based saingan kanggo total wawasan saka kira-kira $1.7 milyar. Nanging, miturut pakaryan babagan penyimpanan file mondhok karo Amerika Serikat Securities And Exchange Commission, menehi hasil wis tundhuk saham idin lan panrimo saka persetujuan saka cocog game panguwasa uga minangka "mati nunggu wektu ing Hart-Scott-Rodino Tumindak lan anané saka sembarang urutan utawa requirement legal sing ngawisi utawa ndadekake setunggal ilegal." "Kewajiban saka Eldorado [Resorts Tergabung] sido setunggal tundhuk ing anané saka materi salabetipun efek ing Pulo [Capri Kasino sing Tergabung] lan kewajiban saka Pulo [Capri Kasino sing Tergabung] sido setunggal tundhuk ing anané saka materi salabetipun efek ing Eldorado [Resorts Tergabung]," maca pakaryan babagan penyimpanan file ana casino ing lansing michigan. "Kewajiban saka Eldorado [Resorts Tergabung] sido setunggal ora tundhuk financing kondisi." Kanggo sawijining bagean, Isle Of Capri Kasino sing Tergabung makaryakke 14 casino properties in Colorado, Florida, Iowa, Louisiana, Mississippi, Missouri lan Pennsylvania lan pungkasan sasi announced sing wis inked menehi hasil offload sawijining Pulo cilik Saka Capri Casino Hotel Lake Charles kanggo Albuquerque basis Laguna Development Corporation kanggo $134.5 yuta slot fruity ora bonus simpenan kode.
Key marang sing iku bisa dadi ing pancing kanggo paukuman saka nganti $30 yuta ngirim iku gagal kanggo ngrampungake sawijining kewajiban ing digambaraken setunggal karo Reno-based Eldorado Resorts sing Tergabung slot fructe ca la aparate. "Tambahan, persetujuan setunggal ngandhut tartamtu mandap hak kanggo loro Eldorado [Resorts Tergabung] lan Pulo [Capri Kasino sing Tergabung] kalebu, antarane liyane iku, teknologi mandap tengen yen dados setunggal wis ora wis consummated ing utawa sadurunge juni 19, 2017, kang bisa lengkap kanggo tambahan 90 dina dening salah siji Eldorado [Resorts Tergabung] utawa Pulo [Capri Kasino sing Tergabung] yen kabeh kahanan perintis liyane saka panrimo saka dibutuhake game persetujuan wis wareg," maca pakaryan babagan penyimpanan file. "Marang mandap persetujuan setunggal ing kahanan tartamtu, Eldorado [Resorts Tergabung] utawa Pulo [Capri Kasino sing Tergabung] uga dibutuhake kanggo mbayar ragad mandap saka $60,000,000 utawa $30,000,000, mungguh." slot freebies tuntunan saka ons.