Ing pembangunan liyane, Slovenia Admir Suljic, lan miturut omongane uwong sing digandhengake saka Singaporean pengusaha lan seng di tuduh ringleader Tan Seet Eng, iki dipenjara dening italia panguwasa sawise tekan ing Milan ing pesawat saka Singapore slot freebies cepet cocog dhuwit recehan free. Sing akeh iki announced dening Michael Rauschenbach, sirah Serius lan Diatur Angkara ing Europol sing nanggapi kanggo priksaan dening LFP presiden Frederic Thiriez takon yen ing sembarang prancis cocog padha klebu ing 680 curiga game Europol dikenali minangka duwe wis rigged slot fruity ora bonus simpenan. Bal-balan internasional awak governing, FIFA, wis ditanggepi luwih saka bans pemain lan pejabat saka donya bal-balan kanggo keterlibatan ing match-mbenakake. Paling anyar count weruh luwih saka 100 pemain lan pejabat saka Italia, China, lan Korea Selatan, kabeh kang ditampa bans saka werna-werna tebih, kalebu liwat 40 sing padha meted karo umur bans. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre slot woh cocktail online free. Awak governing uga ditambahake papat new South korea kasus saka match-mbenakake ing dhaptar akeh kasus sing wis weruh liwat 50 individu direstoni kanggo keterlibatan ing angkara online poker for ipad real money.
Saka 58, 33 padha titik metu saka game kanggo urip, salah siji saka kang ana Lu Jun, wasit sing makarya ing Piala Donya 2002 online poker for money california. FIFA ban ing iki sopo tangkai saka biaya nglibatno "match-mbenakake (keterlibatan langsung utawa omission kanggo laporan match-mbenakake), ilegal totoan utawa ngrusak organisasi (association kanggo laku illicit para rasul)." A sawetara dina kepungkur, FIFA lengkap bans ing 58 wong ing China sing padha ketemu guilty saka match-mbenakake . Ing layang diterbitaké ing liga prancis situs web, Rauschenbach mangsuli ngandika: "aku pleased kanggo pitutur marang kowe sing Prancis ora salah siji saka negara inang cocog seng di tuduh wis tetep." Iku worth kang lagi nyimak sing senadyan wis lazim saka match-mbenakake ing olahraga, dawa lan garwane kang FIFA lan kabeh nasional sanctioning badan bal-balan sing nambani iki skandal iku tandha positif sing luwih lan luwih-langkah sing lagi rampung kanggo ndandani olahraga lan nyegah iku kaya iki saka kedados online poker for mobile phones. Understandably, iku perang uphill sing mbokmenawa bakal njupuk taun kanggo ndeleng teka menyang fruition, nanging aggressiveness lan teguh proses kang iku kang tackled reassuring kanggo wong-wong sing tresna olahraga lan katresnan totoan ing iku pro poker tools command line.