Minangka gambling internet turnover lan bathi mundhak Majelis Nasional saka Armenia, sak sesi khusus, wis liwati lan amandemen menyang Hukum ing Negara Tugas sing bakal ndeleng online gambling pajak tambah lima-melu. Taunan tugas kanggo gambling online lan lotteries bakal munggah saka 100 yuta drams (Euro 198,686) kanggo 500 yuta drams (Euro 993,481) online poker for money canada. Miturut armenia wakil menteri keuangan, Karen Tamazyan, turnover saka ngatur lotteries gunggungipun 33 milyar drams (Euro 65,6 yuta) ing 2014 rising kanggo 38 milyar drams (Euro 75,5 yuta) ing 2015. Gambling Internet perusahaan turnover gunggungipun 44 milyar drams (Euro 87,4 yuta) ing 2014, surging kanggo 77 milyar drams (Euro 153 yuta) ing 2015, lan maneh kanggo 108 milyar drams (Euro 214,6 yuta) ing sangang sasi page saka 2016. Arka News Agency laporan bathi saka armenia-fokus internet perusahaan gambling sawetara saka antarane 5 lan 20 persen."Pajak kanggo perusahaan iki padha nyetel luwih saka sepuluh taun kepungkur lan wis ora wis diubah wiwit banjur. Owah-owahan bakal mundhakaken pajak mbayar dening wolung perusahaan melu ing sektor iki saka 800 yuta drams 4 milyar drams," Tamazyan ngandika. Casino Online News Duweni Infopowa wong karo rencana kene ing Casinomeister. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998 online poker for money app. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki online poker for money apps. Ing Meister wis dirawuhi saklawasĂ© 100 konferensi ing 20 taun kepungkur lan wis salah siji wis speaker utawa panel moderator kanggo ing paling 60 acara pro poker tools odds oracle. Sampun tansah wis pengacara saka keadilan lan alesan lan dikenal kanggo kaya jerman bir, Scotch apik, lan [email protected] pro poker tips texas holdem.