Partypoker bakal menehi juara ing gawe lan liya kanggo nggawe pindhah menyang manggon poker tumindak. Minangka bagéan saka mayuta-YUTA promosi, iku bakal ndeleng nomer online satelit, kang menehi pemenang kursi ing $20 yuta mayuta-YUTA Online turnamen sing bakal njaluk ditindakake ing 25 November. Sawise sing, menang ing $20 yuta GTD mayuta-YUTA tourney mlaku saka 25 November liwat desember 5 perlu.
Sing paket mung isine acara tuku-in lan ora lelungan, lodging utawa mbuwang dhuwit negara klub casino watergarden menu. Promosi kicked mati awal minggu iki lan bakal mbukak nganti pungkasan sasi. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre negara klub casino trail nitih. Promosi bakal penghargaan juara kesempatan kanggo saingan ing urip dhuwur-totoan poker turnamen ing sawetara tujuan ing saindhenging donya negara konser ing hollywood casino persawahan. Nanging, partypoker bakal menehi pamuter sing nganggo paling jero Passport paket worth $25,000 negara nyebrang casino dothan al. Yen satelit pamuter ora menang $20 yuta GTD mayuta-YUTA tourney, ora paket bakal dianugerahi kamar ing roh gunung casino. Nanging, liwat satelit, pemain bisa saingan kanggo jog kanggo akeh kurang kamar ing seneca allegany casino. Ing satelit mbukak saben dina lan tuku-ing iku minangka kurang dhuwit dhinar siji.