Prancis kang Majelis Nasional wis liwati bill ostensibly dirancang kanggo mungkasi monopoli negara ing gambling online lan ngidini pribadi dianakaké perusahaan kanggo njupuk bets saka prancis warga ing olahraga, poker lan racing jaran. Nanging, akeh iki padha perusahaan sing decrying kasunyatan sing ana prancis monopoli PMU lan FDJ isih bakal printah posisi dominan ing regime anyar, kang saiki mung mbutuhake karet stamping dening EU lan Prancis kang Supreme Pengadilan kanggo njupuk efek negara nyebrang casino dothan al. Ing tembung liyane, prancis pasar ora bakal saestu dadi mbukak minangka, ngomong, Presiden Sarkozy marriage kanggo Carla Bruni?Minangka New Jersey pamilihan ngrungokake panemu ing apa utawa ora kanggo legalise online olahraga totoan Media Interaktif Hiburan & Game ketua Association Jo Brennan Jnr wis di buwang kang tuppence worth menyang campuran kamar ing roh gunung casino. "Prakiraan peg-negara diatur olahraga totoan pasar bakal ing keluwihan saka $10 milyar," kang ngandika, tembungé tokoh worth dipun anggit luwih saka tuppence.
"Sizeable cuwilan – luwih saka $3.5 bn – bisa temen maujud dening Atlantic City kang kasino." Cukup ngandika kamar ing seneca allegany casino. Tengen, sing masalah sing ditanggulangi kamar ing shooting star casino. Next....