Ing DOJ bakal nguber pidana biaya lan hukuman marang . Ing statement toGGRAsia taun pungkasan, DIJC ngandika sing laku terus kanggo ngidini VIP gamblers kanggo nggunakake telpon karo pedoman wis mimpin kanggo "misunderstandings lan mamang." Iki, ing siji, mimpin Biro kanggo nggawe lengkap ban ing nggunakake telpon ing tabel game sing tindak menyang efek ing 9 Mei, 2016 kamar ing seneca allegany casino. FinCEN Ndadekake Kasino menyang Moles Macau ora mung wilayah trenyuh dening kriminal lan laundering dhuwit. Ing September 2016, FinCEN, bebarengan karo Departemen Kehakiman, supaya kasino ngerti sing Sadulur Amba nonton wong-wong mau, lan padha luwih ora nyoba kanggo ndhelikake apa-apa kamar ing shooting star casino.
Atraksi saka iki laku kanggo dadi-disebut dhuwit launderers (biasane kriminal nyoba kanggo nguripake gerah-anting itungan iso digunakke menyang untraceable lan "resik" itungan utawa barang) iku ketok. Lan senadyan sing ban iki ditanggepi awal pungkasan May 9, mayoritas saka bebaya sing teka antarane januari lan April taun iki, makna salah siji pemain sing dadi luwih brazen, utawa DIJS wis gawe mudhun harder ing violators, utawa sethitik saka loro-lorone la mer casino st louis.

Lan sing, ing siji, telpon menyang pitakonan tentrem sing laundering dhuwit saka daratan Cina pemain terus, senadyan ing kasekengan akeh paus saka negara kanggo njupuk dhuwit karo wong-wong mau nalika padha lelungan ing migliore online poker kamar. Nanging ketoke lucrative alam proxy totoan iku ora bakal dadi gampang abated ing Asia gambling hub tangan paling apik saka poker ing donya.