t liyane Nepal property ngatur dening Salaka Warisan – ing Millionaire kang Klub lan Casino ing Kathmandu – property iki bakal ngandika kanggo "ahead saka budget taun kanggo tanggal" lan wis ngrambah ngrekam sasi saka revenue game reged (GGR) ing oktober, agengipun kira-kira US$670,000 nomer telpon kanggo jamrud ratu casino ing fife.
Perusahaan earns 100 persen saka GGR ing ajang nomer telpon kanggo diamond jo casino ing iowa. A anyar pinunjul ragad entri – levied dhewe dening pemilik saka resor – gegandhengan karo tambah kompetisi ing wilayah, wis ngasilaken ing GGR ing oktober kang kira-kira US$1.5 yuta, mungsuh taun-kanggo-tanggal rata-rata saka US$2.49 yuta saben sasi nomer telpon kanggo jamrud ratu casino.

Sawise rembugan karo pihak sing nduweni saka resor entri ragad wis dibusak lan perusahaan wis janji seri saka gagasan kanggo mbujuk dhuwur nilai pemain kanggo bali," nyatakake Salaka Warisan. red hawk casino cedhak sacramento.