Ing Korea Kidul lan operator konco Kangwon Tanah Casino wis sementara ditutup ajang nganti rebo esuk ing gaweyan kanggo mungkasi panyebaran highly contagious coronavirus galur. Miturut laporan saka GGRAsia, Kangwon Tanah Tergabung shuttered bangsa kang mung casino sing diakses kanggo warga wingi sore sawise pamaréntah Korea Selatan wungu sawijining tandha tingkat gegayutan wabah kanggo sawijining paling 'abang' jurusan.

Penyakit agawe: Miturut laporan, coronavirus galur, kang resmi dikenal minangka 2019 novel coronavirus (2019-nCoV), iki pisanan sing dilapurake ing Cina kutha Wuhan ing awal-desember nanging wis wiwit nyebar menyang negara minangka adoh lan Italia, Australia lan ing Amerika Serikat. Ing ailment nimbulaké radhang paru-paru-kaya gejala kayata dhuwur fevers lan watuk lan supaya adoh wis infèksi luwih saka 800 Kidul Koreans lan mimpin kanggo pitung search an. Financial jembaré: Kangwon Tanah Casino dumunung ing deso Provinsi Gangwon kira-kira 93 mil saka Seoul lan nawakake nglindungi pilihan saka bab 960 slot uga sawetara 100 tabel game. Property weruh sawijining mediawiki net kanggo 2019 tambah dening 12.7% taun-taun mung liwat $274.8 yuta amarga kuwat dodolan lan biaya murah karo sak wentoro shuttering kamungkinan kanggo impact negatif sawijining teka full-taun tokoh tune saka kira-kira $9 yuta. Rising risiko: Nang Asian Game dikutip layanan financial tenan JP Morgan minangka rincian sing interim mati bisa uga banget mimpin kanggo Kangwon Tanah Casino ngrekam 4% populasi taun-taun ing kawitan-waktu bathi kanggo babagan $296 yuta grosvenor casino london opening kaping.

Perantara menapa malih hinted sing Korea Selatan kempalan liwat 20 manca-mung kasino uga rauh tindakake miturut dening salah siji sementara utawa nutup ing ngisor iki conto saka sabangsa ing Macau dening mlaku suda layanan grosvenor casino london opening jam. Kabaripun maca pakaryan babagan penyimpanan file saka JP Morgan.. grosvenor casino london gloucester dalan. "Uga pitakonan tetep yen manca-mung kasino bakal tindakake miturut, sanadyan kamungkinan bakal ora koyone dhuwur minangka praktis tarif sing biasane kurang saka setengah saka Kangwon Tanah Casino kang tho." grosvenor casino london poker turnamen.