SkyCity Entertainment Group Limited wis announced iku nggawe kurban nganti NZ$125m ($90m) 6-taun, unsecured, unsubordinated, obligasi tetep-tingkat sing bakal diwasa ing 21 Mei 2027 carane kanggo tetanduran abang panas poker wiji.
Tanggal opening kanggo kurban 10 Mei 2021, karo tanggal nutup dijadwal kanggo 14 Mei carane kanggo tetanduran abang panas poker bolam. Ing jeksa agung bisa ngetokake tanggal 21 Mei. carane kanggo tetanduran abang panas poker.