Coles ngandika ana "mesthi" ana gathukane "antarane dharatan China, Macau lan kapentingan lan tuku" jinis iki saka kawicaksanan insurance.
Nalika kuwi, Ashley Coles, assistant direktur kredit, politik lan risiko keamanan ing Hong Kong kantor Jardine Lloyd Thompson, marang SCMP sing Macau casino hotel wis tugas saka care kanggo klien st yohanes virgin islands casino. Kawicaksanan kuwi bakal nglindhungi kasino saka hukuman legal saka cocog diajukake dening salah siji korban utawa sederek. Lunjakan ing casino-related angkara wis Macau casino operator wedi kanggo safety dhuwur-nilai pelanggan – lan kasino' dhewe hukuman legal st yohanes new brunswick casino. Ing paling Macau casino utang kasus, korban sing dianakaké ing kamar ing hotel ditempelake ing casino ing pitakonan st johns park bandar poker club. Supaya ana sing duwe iku, bocah-bocah.

Stats padha mimpin dening 112% munggah ing nomer saka kabeh tahanan kasus, kang gamblers sing ora bisa mbayar utang sing dianakaké marang sing bakal nalika kanca-kanca lan/utawa sederek scramble kanggo nemokake jumlah perlu kanggo spring sing gedhe-gedhe tresna st yohanes bosco poker turnamen. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.

Nalika angkara resmi stats padha dirilis, Macau kang Sekretaris kanggo Keamanan Wong Sio Chak nyariosaken ora ana durung cukup bukti kanggo nggawe gathukane langsung antarane munggah ing abductions lan Macau kang taun-plus kurangé populasi revenue.