Kang uga didhukung ing 2011 nominasi presiden mbukak saka Newt Gingrich karo $15 yuta ing taun 2011, lan didhukung Mitt Romney karo $30 yuta ing presiden ambisi hollywood casino pa opening bali munggah. Looser watesan ing politik mbuwang ngidini kontribusi kanggo legislatif kanggo swell Looser watesan ing jumlah sing pengusaha bisa nglampahi ing kontribusi politik wis katon munggah swell ing sumbangan politik mimpin dening Sheldon Adelson kampanye marang gambling online, publikasi Opensecrets laporan hollywood casino pa nomer telpon. Joe Omelan (R-Nev.), loro biasa panampa saka Adelson kang largess."Saperangan piyambak ngginakaken luwih saka $200,000 siklus iki, nalika kulawarga saka limang nyumbang ing paling $670,000 kanggo macem-macem GOP calon lan komite." Casino Online News Duweni Infopowa Infopowa warta iki pokok saka Casinomeister kang warta saka 2000 nganti 2019 hollywood casino pa poker kamar. Brian Cullingworth iki utama writer, kontributor, lan iki salah siji saka paling pinter wong aku wis tau dikenal melu ing casino online industri. Openscrets lapuran sing ora ana liyane politik donor rawuh cedhak Adelson ing support kanggo Partai Républikan lan sawijining calon ing wangun saka konferensi lan sumbangan; kang wis kabaripun ngginakaken ing total liwat $92 yuta ing calon lan nimbulaké ing 2012 siklus politik piyambak medeo restaurant monte casino menu.