ut institusi ngakui: "[Macau casino bisnis] cuaca kanggo istilah near (aku.e.kawitan-setengah 2020) sing umumé keagungan ing wektu iki, karo paling gedhe kemungkinan kang nalika kasino mbukak, lan malah liyane jahwéh, nalika lelungan watesan saka China bakal ngusulke." ven sadurunge mati saka tengah wengi ing februari 4, Macau casino gambling bisnis wis kalem, ngepasi karo beku ing anyar individu-lelungan ijin kanggo residents dharatan kanggo ngunjungi Macau, lan ban dening pemerintah pusat ing kabeh outbound kelompok demo. Ing sasi-kanggo-tanggal saben dina rata-rata tingkat nomer -75 persen taun dibandhingake karo februari 2019," nalika saben dina rata-rata iki MOP906 yuta, ngandika Sanford Bernstein analysts Vitaly Umansky, Eunice Lee lan Kelsey Zhu kuru toga roulette vs bahan dhuwur. Kanggo Macau, istilah near katon spanyol," sawise "GGR ambruk diwiwiti saka Taun Anyar Chinese ing mburi saka Wuhan coronavirus krisis," ngandika Sanford Bernstein analysts.lthough padha ditambahake: "...kita waca ngalangi recovery ing panggonan ing separo kapindho, ngiring dening kuwat 2021".s selasa sore, ana 10 dikonfirmasi kasus coronavirus infèksi ing Macau. Ing tally klebu telung warga karo ora sajarah anyar travel dharatan kang Hubei provinsi – epicenter saka wabah – lan siji wadon wisata saka Wuhan ing Hubei sing kiwa Macau minggu kepungkur sawise rong minggu saka sukses perawatan rumah sakit ing hubungan.ei Wai Seng, clinical direktur Conde S lor myrtle beach casino prau.
Januário rumah Sakit, umum fasilitas ngendi Macau kasus wis dianggep, ngandika ing selasa pamaréntah Macau arahan ing lokal krisis sing 103 pembalap saka casino pengangkutan anter jemput kang padha dilindungi kanggo virus, amarga kanggo wong-wong mau mbentuk "dhuwur-resiko" group lor melbourne klub bal-balan poker mesin. Pak Lei ngandika asil saka tes ngirim dadi dikenal ing 24 jam lor lake tahoe kasino resorts. Salah siji saka warga supaya adoh didiagnosis ana driver ing anter jemput porsi sawetara SJM Holdings Ltd kasino ing downtown Macau.aku Chong, direktur Macau kang Pusat kanggo Penyakit Nyegah lan Kontrol, awak ing kutha Biro Health, nyatet bubar dikonfirmasi cilik ing Hong Kong nglibatno Macau casino anter jemput driver dealing karo turis lor myrtle beach casino cruise.

Iku metu sing wong wis Hong Kong lan Makau statuse dadi wargo, iki digunakake ing kontrak minangka pembalap, lan saiki kang dianggep ing Hong Kong, lan mulane wis ora wis dietung minangka "search" ing Macau tokoh supaya adoh..