Mung rong gol teka ing separo kapindho didominasi dening Kutha medecin aix les bains rue du casino. Sing tembung Maurizio Sarri digunakake kanggo njlèntrèhaké Alvaro Morato nalika ditakokake apa klub transfer ngrekam bisa klub kang anjog lanang 888 poker legal ing as. Danny Ings ketemu papan ing kothak, mung kanggo Ederson kanggo upend wong 888 poker manggon london festival. Pisanan teka ing 67 menit nalika Agüero sepisan maneh ketemu Sterling kanggo skor kang 50th goal kanggo klub, sadurunge Sané digawe iku enem, telung menit menyang wektu bundhas, karo pinter rampung saka ngadeg wiwitan 888 poker london stream manggon. Iku njupuk Chelsea 30-menit kanggo njaluk menyang ayunan iku nalika dijupuk teka salib saka Pedro ndharat ing jempol saka Morata sing tapped werni menyang udhara, nguripake, lan volleyed ngarep 888 poker mlebet ora download. Limang menit mengko lan iku kabeh liwat garis ing nguwuh nalika Marcos Alonso sijine ing salib saka kiwa, lan Pedro teka kaya sepur uap kanggo sijine ing dasi ngluwihi tekan saka Elang.