Unggul pengalaman pamuter karo cepet withdrawals lan ora ana pendhaftaran dibutuhake purwaning dumadi Global wis announced bukak saka sing paling casino aturan Spela.com, sing nawakake pemain liyane kontrol liwat carane padha muter karo palenggahané ana ing swarga lan cepet withdrawals, kanggo Skandinavia market. Spela.com migunakake paling anyar ing Pituwas N Muter teknologi kanggo nggawa pemain casino online aturan sing ora mung trep kanggo nggunakake amarga sawijining cepet processing pembayaran, nanging uga karo ruwet desain UI sing kebak fokus ing tetep kabeh sakcara nerusake lan prasaja. CEO, Ariel Reem nyatakake: "We are bungah kanggo miwiti Spela.com minangka kita account anyar ngarang kanggo Skandinavia pasar 888 poker lobi amba banget. Nggawe nggunakake inovatif saka Mbayar N Muter platform, bebarengan karo cepet simpenan lan total pembayaran teknologi 888 poker manggon dina rata-rata freeroll. Nambahake menyang iki sungguh pengalaman ing UI, VP lan penylametan sastranegara ing purwaning dumadi Global, kita sing positif sing kita bakal nyedhiyani pokok pengalaman pamuter." Ing ngisor iki deregulation saka iGaming industri ing Swedia njupuk efek ing 2019, purwaning dumadi Global wis applied kanggo lisensi kanggo kurban sawijining portofolio saka nggumunke merek, kalebu nanging ora winates kanggo purwaning dumadi Casino, Sloty, lan Spinit kanggo Skandinavia pemain florida casino cruises port langkawi. Bab purwaning dumadi Global Spela.com iki digawe dening purwaning dumadi Global Winates. Didegaké ing 2014, dening tim experienced lan antusias specialists, perusahaan wis nyetel standar kanggo mangsa – tekan ing ngarep hiburan online dening kolaborasi karo trampil lan hasrat wong kanggo nggawa gagasan kanggo urip floransa da casino varm. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.