Mung wingi iku iki kacarita sing Gamesys padha 'direstoni' ing keluwihan saka £1m kanggo padha kuwi gagal florence oregon casino rv parking. Panjenenganipun wis dicet kang house biru (Chelsea) lan annoys kang tanggi karo bal-balan lokal songs ing game dina..
Kita kudu ndeleng industri mlaku munggah lan nyediakake konsumen ing Great Britain karo safest lan fairest gambling pasar ing donya. Karo UKGC nemokake sing "customer kang celengan padha supaya dhuwur lan losses supaya pinunjul Platinum Game kudu dianggep nolak utawa ngalangi layanan customer mayaguez resort and casino reviews. Gambling Komisi wis maneh minggu iki dhawuh liyane iGaming operator kanggo bagean karo jumlah sing substansial saka dhuwit, karo Kindred diduweni Platinum Game kang kang dhawuh kanggo mbayar £1.6 m mayaguez resort and casino rooms. Karo iki monies kang digunakake kanggo 'akselerasi' layang saka UKGC kang Strategi Nasional kanggo Ngurangi Gambling Harms mayaguez resort and casino precios. Kawruh saka casino online industri – kanggo kalebu olahraga massive. Diselidiki ing Platinum Game Ltd iki dibukak dening Gambling Komisi, sawise padha nampa lapuran sing didakwo fraudster wis ngginakaken £629,420 karo iGaming operator.
Ngandika bab iki paling anyar pelaksanaane ajeg dening Gambling Komisi, Richard Watson Direktur Eksekutif ngandika: "Ana kelemahane ing Platinum Game sistem lan minangka akibat, luwih saka setengah yuta mina saka dicolong dhuwit mili liwat bisnis. Ngendi kita terus kanggo ndeleng failings, kita bakal terus kanggo njupuk tindakan." Simon Wright wis loro pemain lan pengamat saka casino online industri kanggo liwat 15 taun mayaguez resort and casino telefono.