Kanggo nduweni saka 38.56 hektar saka tanah tengen saka bubar didol Mandalay Bay, ing pasar bakul kang nerangake sawetara taun kasep mayaguez resort and casino pool pass. Tanah ara-ara samun, LLC, ara-Ara samun Oasis Apartemen, LLC, lan ara-Ara samun Oasis Investasi, LLC, diajukake kanggo Bab 11 pangayoman bangkrut ing April 2018 mayaguez resort and casino restaurant.

Kanggo dina iki, 22 januari, 2020, kita saiki ing Las Vegas Raiders," Davis ngumumaké poker 6 nyerahke miwiti tangan. "Proses lelangan dimaksudaké kanggo nggawa babagan efisien, transparent, lan final advertisement saka properti," agung Kavita Gupta diterangno. Nevada Game Kontrol Papan Senior Riset Analyst Michael Lawtown punika prakiraan 1-1.5 persen GGR nambah.
"Raiders padha lair ing Oakland, lan diputer 13 mangsa ing LA (Los Angeles) poker 5 of a kind. Las Vegas Strip kang kidul mburi di kupeng pembangunan kebutuhan sing akeh banget amarga saka bukaan siap metu saka $2 milyar Raiders NFL stadion bal-balan, lan sing anjog sawetara pihak sing nduweni property kanggo nggawa sing terkenal acreage kanggo pasar poker 6 7 8 9. Luwih saka 42.5 yuta pengunjung ventured menyang Las Vegas metro taun pungkasan, anjog kanggo revenue game reged (GGR) ing Clark County cacahe liwat $917.5 yuta – siji persen gain.