Sak waktu, luwih saka $41 yuta ing persetujuan pembangunan pembayaran lan wagering pajak padha diajukake kanggo kutha Detroit dening telung kasino sunbeam ta4520 dawa slot 2 irisan roti stainless steel. MotorCity Casino & Hotel iki munggah 0,6 persen, reporting $121.2 yuta ing revenue. Kanggo sasi Maret, MGM dijupuk 41 persen saka pasar, 35 persen nuduhake pasar iki wis dening MotorCity lan teka ing pungkasan iki Greektown karo 24 persen saka pasar aku cingak kanggo sinau sing ana gambling. Dibandhingake karo Maret 2015, revenue saka Detroit telung iklan dilisensi kasino wungu 0,8 persen lan 7 persen saka februari.

A 0,6 persen tambah ing revenue ing MotorCity kanggo Maret ndadekke iku ing $43.7 yuta, nalika Greektown kacarita 4 persen populasi ing Maret ing $29.4 yuta. Sak waktu pisanan, Detroit telung pribadi diduweni lan dilakokno kasino mbayar $28.4 yuta ing negara game pajak, dibandhingake karo $28.3 yuta kanggo periode wektu sing padha taun pungkasan aku cingak kanggo golek gambling.
Kanggo waktu pisanan, $145.7 yuta ing revenue iki kacarita dening MGM Grand, lan nambah 1,5 persen dibandhingake kanggo periode pungkasan taun sing padha aku cingak kanggo golek gambling gif.