Sangang sawijining studio padha ing tangan karo pangembang kanggo pertunjukan sing paling gaweyan aku cingak kanggo golek gambling. Microgaming bakal nyediakake anyar branded isi kanggo koleksi sing bebarengan karo maju slot lan akeh liyane aku cingak kanggo golek gambling gif. Miturut pangembang.. paling poker kamar washington negara.
Kanggo miwiti, pangembang announced sing Game of Thrones Daya Tumpukan online slot game, judhul sing bakal dikembangaké dening Slingshot Studios. Game iki digawe dening Telung Pinggiran Studios paling poker mlebu munggah bonus. Mung Kanggo Menang announced sing padha digunakake ing judhul anyar disebut Aurora Kéwan Hunter uga nyepakaké kanggo nerbitaké anyar slot game Anderthals lan Bandha Skyland mengko ing taun iki paling poker situs australia awit.