Miturut data dirilis dening pamaréntah Macau on Monday, gambling revenue ambruk kanggo MOP 19.167 b ($2,40 milyar) ing April, saka MOP 31.318 b taun sadurungé paling poker aturan kanggo wiwitan. Artikel diterbitake ing Asia Pasifik Journal of Marketing lan Logistics judul, Macau Industri Gambling: Saiki Tantangan lan Kesempatan Dekade Sabanjuré bilih Macau kang VIP industri game bisa dadi ndongkrak dening Pemerintah Tengah kaputusan kanggo ngurangi bank-bank komersial' syarat cadangan.

"Vegas tansah casino panggonan kanggo wektu sing dawa banget, lan banjur ana macem kanggo dadi panggonan kanggo kulawargané, kanggo nuduhake paling poker mlebu munggah bonus uk. Yen sampeyan pengin nemen iku, iku bakal dadi ana.
Senadyan sawijining saiki malaise, outlook kanggo Macau industri gambling tetep optimistis ing long term paling poker mlebu nawakake. Artikel fokus ing tantangan lan kesempatan saka Macau industri gambling kanggo sepuluh taun sabanjuré.

""Iku ana unggul casino ora bonus simpenan kode 2021. Penulis uga ditekan sing casino operator ngirim terus kanggo nyoba kanggo nambah revenue saka pasar massa lan non-gambling bisnis dening relocating sumber daya lan nambah luwih non-gambling fasilitas unggul casino ora bonus simpenan kode. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.