Iku ora kaya sampeyan wis tak otomatis tanduran lan sampeyan lagi bangunan montor kanggo mlebukake lan didol sak donya." Nanging, ngirit iya negasake entuk manfaat kanggo expansion saka gambling ing Kentucky wis padha bakal terus kanggo dhuwit katon ing gambling bagean saka residents sing lelungan tengen negara garis kanggo kasino ing tetanggan serikat. Kentuckians ngginakaken $671 yuta taun sadurunge ing cedhak-dening Indiana lan Illinois kasino, a 2005 sinau dening Kristen sen Capital Advisors ketemu ojibwa casino resort-baraga mi.

Gambling ekonomi ahli wis ndharat metu ing Kentucky Gov ojibwa casino marquette marquette mi. Steve Beshear kang ndhukung expansion saka gambling ing negara sawise kang nyatakake iku bakal dadi cara "kanggo nambah bathi kita long-term" carane kanggo dadi apik ing blackjack online. Nanging bakal ana offsets lan biaya sing sampeyan uga kudu nimbang carane kanggo dadi apik ing casino. Analysts, sing sinau gambling kang ekonomi impact, ngandika Kentucky kudu "nyata" bab impact saka kasino, lan sing padha ora sulih kanggo "kuwat, stabil basa tax" carane bisa mirah casino anggota. Padha ditambahake iku bisa "cannibalise" ing wangun liya saka mbuwang saka kang serikat njupuk cut, kayata karcis lotre lan barang konsumen, lan mbatalake metu sawetara saka casino serikat' gain financial carane kanggo dadi apik ing blackjack. Dheweke wis ngandika sing karo supaya akeh casino serikat operasi ing wilayah, Kentucky bisa tau dadi "utama gambling panggonan". Ing laporan dening Kentucky.com, Alan Mallach, ngunjungi sarjana ing Federal Reserve Bank ing Philadelphia, ngandika: "Kasino bakal meh mesthi nambah revenue kanggo sawetara ombone yakuza kiwami gambling bale cedhak millennium tower.