Tioga Ketinggalan Casino & Racing bakal duwe sawijining lemah bejat upacara minggu iki saiki sing New York Game Fasilitas Lokasi Papan wis dipilih kanggo dadi negara kang kebak final casino lan dianjurake iku bakal diwenehake lisensi carane kanggo bakal bebas saka gambling.

Yen Game Komisi resmi anugrah casino lisensi mengko taun, Jeff Gural, sangang-taun-lawas racino kang pemilik bisa ngowahi kang fasilitas menyang $195 yuta regional hiburan panggonan marang ngresiki ekstensif mriksa latar mburi carane kanggo dadi apik ing blackjack awit. Kidul Undakan video casino lan racetrack aplikasi iki ditolak dening negara papan pungkasan taun nalika papat casino lisensi padha kasedhiya. Mung telung usulan-usulan padha disetujoni, salah siji ing Catskills lan Schenectady, lan siji ing Driji Tlaga wilayah yakuza kiwami house gambling lokasi. Sawise keluhan saka anggota masyarakat, Nichols pejabat lan Gural kebanjiran papan kanggo kang kiwa metu, Game Fasilitas Lokasi Papan re-dibukak penawaran minangka Gubernur Andrew Cuomo dianjurake papat lisensi bakal digawe kasedhiya yakuza kiwami gambling karo haruka. Ana upacara groundbreaking wis ngrancang kanggo Tioga Ketinggalan' multi-yuta dollar expansion lan pemilik Jeff Grual plans ing nandur modal dhuwit dhewe ing konversi kang bakal kalebu ajang konser lan 161-kamar hotel yakuza kiwami house gambling pengawal. Ing manthuk nandheske ing masyarakat lan civic pimpinan kang yakin sing project bakal menehi berjuang wilayah sing akeh needed ngedongkrak ekonomi. Ing enem sasi nampa lisensi game Grual kepengin kanggo duwe game tabel ing operasi ing Tioga. Miturut Gural, sing uga ndarbeni mayoritas Vernon Ketinggalan ing Vernon Central New York, a full casino ing Tioga Ketinggalan, kang kira-kira 30 miles west of Binghamton, bakal nambah bathi ing loro fasilitas..