Ing Macau casino pasar nyuwil sawijining revenue saben wulan ngrekam kanggo taun ing agustus, sik njongko MOP26.56bn ($3.27 bn), nganti 17% ing taun-taun. Sadurunge, ngrekam kanggo revenue saka game saka rejeki ing 2018 iki MOP26.26bn nyetel ing januari yakuza kiwami house gambling perang. Wiwit januari, ora ana liyane sasi wis ngatur kanggo nggayuh liwat MOP26bn omahé kanggo nyewa casino nsw 2470. Nambah reged revenue kanggo taun saiki stands ing MOP202bn, munggah 18% dibandhingake kanggo total ngrambah ing wektu sing padha taun pungkasan, ing ngisor iki 25 consecutive sakcara sasi saka wutah. Akeh analysts wedi ana bisa dadi impact gedhe ing saben wulan game tokoh revenue disababaké déning escalating US-China perdagangan perang, kang wis samesthine kanggo alon wutah ekonomi Cina lan ing-siji Macau kang banget omahé kanggo pribadi sale casino nsw. Operator Wynn Resorts dilapurake 15% nyuda ing bathi saka sawijining Wynn Macau ing wiwitan saka agustus omah for rent ireng jack mo.
Nanging, kanggo wektu kang, uneg-uneg iki wis ora kétok omahé kanggo nyewa casino gumtree. Iku bakal menarik kanggo ndeleng carane Macau kang paling anyar game property, mewah 13 Hotel, merbawani mangsa tokoh revenue duwe wis diwenehake gambling licence ing 15 agustus slot mesin ing kali rock casino.
Kira-kira 200 duplex suites lan villas padha dibangun kanggo narik kawigaten ultra sugih VIP gambling pasar, pasar padha sing analysts wedi bakal paling akeh banget dampak dening perdagangan perang. slot mesin ing kali kasino des plaines.