Iku katon minangka yen Kabinèt Komite ing ngisor house pungkasanipun bakal miwiti kanggo ngrembug IR Bill sesuk," ngandika wong, referring kanggo Integrasi Resorts Bill, lan ngandika ing kawontenan ing anonymity minangka sumber ora sah kanggo komentar resmi ing topic.asahiko Shibayama, ketua saka house ngisor kang kabinèt komite, dikonfirmasi kanggo media sing paling cedhak ana sing rembugan bakal miwiti on Wednesday, kalebu pitakonan lan sesi njawab.ven banjur, ing kamar ndhuwur kang assent ora bisa dijupuk kanggo diwenehake malah sanadyan governing Partai Liberal Demokrat Jepang (LDP) lan sawijining koalisi partner Anyar Komeito uga duwe mayoritas ana.t Jepang Game Congress dianakaké ing Tokyo ing agêng-Mei, kanggo ngrembug kemajuan ing IR Bill, Sakihito Ozawa, anggota saka ing ngisor kamar – House saka Wakil – kanggo Jepang Pemugaran Katelu, dielingake: "Iku wis kanggo pass house ndhuwur, lan padha [sic] nindakake beda ngisor house." #8220;Integrasi resorts bakal dadi fitur utama saka strategi wutah," ngandika Perdhana Mentri Jepang Shinzo Abe (digambarke) nalika piyambakipun dibukak Singapura kasino sak riko resmi kanggo Lion City pungkasan sasi.ast minggu nanging Ing Ekonomi koran kacarita potensial komplikasi kanggo pamaréntah lan kanggo gamelan wacana IR Bill – yaiku Soka Gakkai, a damai Buddha grup karo voting canvassing jaringan sing mburi Anyar Komeito omahé kanggo nyewa casino area. Koran kacarita sing Anyar Komeito "iku utamané kuwatir sing backroom mantunaken masalah ingkang guyub" ing jeksa agung bisa ngetokake kapisah – pamaréntah kang pengin kanggo reinterpret Artikel 9 Jepang kirim-perang konstitusi ngalangi dheweke pasukan bersenjata saka arep menyang sepindah saka kumpulan – bisa ngrusak sawijining ngadeg karo sawijining voting-menang mesin Soka Gakkai ing pemilu lokal ing spring slot mesin ing rocky longkangan casino. Salah siji cara metu saka impasse, lan fokus akeh kabar angin, kanggo Pak Abe kanggo nelpon seru pemilu kanggo house ngisor saka parlemen sadurunge spring saka 2015," laporan Ekonomi, nyaranke sing pamindhahan kuwi bisa menehi wong luwih kuat tugas, nanging uga bakal alon implementasine saka kang akeh-heralded ekonomi lan politik ngenggalaken slot mesin ing kali kasino schenectady. GRAsia kacarita ing 30 Mei yen Jepang kang utama musuh partai, Partai Demokratik Jepang (DPJ), wis ngrambah lan persetujuan karo governing LDP kanggo komite-tingkat rembugan ing bill sak saiki parlementer sesi. slot mesin ing river city casino.