babak kir dening GGRAsia on Wednesday ora weruh pratandha saka owah-owahan kanggo ana "sang prabu Pringon kang Palace Casino" nang hotel property, kang isih ngatur dening Macau Legenda, ing lisensi saka Macau casino concessionaire SJM Holdings Ltd apa luckiest slot mesin. GRAsia iki ora bisa kanggo nggayuh sifat Macau investor Chong Sio Kin – anyar mayoritas pemilik saka hotel property – kanggo komentar ing rebranding ngleksanani dening wektu iki crita tindak online apa paling tangan menang ing poker. Pak Chong ngandika ing November ing interview karo GGRAsia sing ngarahke kanggo "nambah game layanan" ing ajang.r Chong ketua saka sifat Macau pembangunan tenan, Anyar Orient Group. apa paling bisa ing tangan poker.