A €5,300 tuku-ing €100,000 Dijamin Ora-Watesan omaha Dhuwur Roller bakal njupuk panggonan Nov 10-11, lan €2,000 tuku-ing €100,000 Dijamin Pot-Watesan Omaha Dhuwur Roller njupuk ndhuwur tagihan ing Nov 8-10 monkey casino ora bonus simpenan.
Chris Leong – $4,369 6 kethèk ing bank free slot. Cheryl Sloane – $2,009 8 jeux casino bonus gratuit sans depot.

Wong enom saka Connecticut iki amarga bisa kanggo Bapak minggu WSOPC teka menyang kutha jeux casino tur sans telechargement. Andrew Heckman – $10,800 3 jeux casino dans la manche. World Series of Poker Circuit ngasilake kanggo Raja Casino, Rozvadov, aturan liwat €2m ing njamin; lan Andrew Lauer menang bali-kanggo-bali emas circuit dering ing Foxwoods, Connecticut 1410 blackjack road trussville al. John Guerriero – $5,808 5 1419 blackjack rd franklin ky.