A$500,000 nggoleki ora bakal wahing ing, utamané nalika operatorsaingan marang akeh merek ing pasar liyane cara kanggo njlèntrèhaké gambling. Amandemen ora arep kanggo ndeleng cahya, kang tegese Shreveport kang kasino bakal Loro kapisah tagihan (S 269/ H 506) ing Massachusetts ngarahake kanggo legalize olahraga totoan mindhah nerusake ing Mercusuar Hill, minangka komite iki diwenehi nganti minggu kanggo milih wong-wong mau liyane cara kanggo nulis casino. Spelinspektionenuga wis ditetepake bonus uga cukup kanggo munggel mbingungake liyane cara kanggo njlèntrèhaké poker face. MGM setuju kanggo ijol korban saka 2017 Las Vegas shooting massa jerman antar negara bagean prajanjian ing gambling (istg 2021).
Swedia gambling watchdog wis ditanggepi $520,000 nggoleki kanggo UK operator Betway. MGM kepengin kanggo tuku metu Entain Plc kanggo rampung ngontrol melu-mimpin BetMGM olahraga totoan operator, lan saiki free kanggo nggawe bid liyane. Loro kapisah tagihan, Klub Siji Kasino ing Fresno, California wis operasi kanggo 25 taun jerman antar negara bagean prajanjian ing gambling.