Yen sampeyan wis menyang game online konferensi liwat taun kepungkur utawa supaya iku ora duwe oncat manungsa waé sing paling saka wong-wong mau duwe kuwat fokus ing strategi media sosial ing hubungan kanggo amba loro camping: Facebook lan Twitter.

Ana wis malah wis delegasi saiki saka Facebook ing konferensi minangka anyar minangka London Affiliate Konferensi iki sasi kepungkur cara liya kanggo ngomong casino. Kasunyatan sing sukses bisa mimpin dening strategi media sosial apik misale jek dadi rubbing mati lan iku ora wonder nalika sampeyan krungu sing Twitter kang tipped kanggo ngedol kanggo watara $8-10billion padha bakal ing pasar sembarang wektu rauh jerman poker dina raja casino.

Crita, kacarita dening Wall Street Journal, uga nerangake yen loro Facebook lan Google wis dianakaké "tingkat kurang" wuwus gegayutan takeover saka platform jejaring sosial jerman poker dina raja kualifikasi. Tokoh saka $8-10bn wis digawe kabeh luwih apik banget diwenehi sing padha mung wis bathi saka $45million pungkasan taun lan bener ilang dhuwit sawise nomer hirings lan data tengah pesawat ups jerman poker demo panas edition. Sawetara sing panggolekan sukses mudhun kanggo iklan, Debra Aho Williamson, eMarketer analyst, ngomentari: "perusahaan punika gadhah gedhe ad-semangat dodolan sapunika, nanging kita isih mikir padha perlu kanggo nindakake soko amba kanggo nambah panggunaan lan njaluk wong liyane ningali lan ubungan karo tweets." Iki uga nerangake sawise AOL kang tuku saka Huffington Post minggu kepungkur kanggo 10 kaping bathi perusahaan.

Iku uga wis backfired minangka panulis sing ninggalake ing droves nanging iku menehi AOL platform saka kang kanggo apa lagi please talking stick poker kamar menu. Apa kita bakal weruh Twigger, Gitter, utawa Fatter gracing kita layar komputer ing sawetara titik ing mangsa tetep bakal katon, nanging ing syarat-syarat account kita wis diterangno carane penting iku bisa kanggo duwe ngarsane katon ing nomer saka situs. Iki salah siji faktor penting banget kanggo wong-wong ing industri gambling minangka tanpa account kuwat pemain bakal mung pindhah ing panggenan liya tanpa pikiraken liyane talking stick poker kamar tingkat. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre talking stick poker kamar promosi.