UK-kadhaptar gambling operator GVC Holdings ditutup metu 2018 ing dhuwur wigati minangka online wutah mbantu ngatasi toko UK nolak jerman poker demo raja casino. On Thursday, GVC ditanggepi dagang nganyari panutup full-taun 2018 kinerja, sajrone perusahaan pro forma net revenue game (NGR) wungu dening 9% saka 2017 asil, nalika pangentukan klompok sing samesthine kanggo teka ing antarane £750m-£755m, "ahead saka pasar saiki kesepakatan." Full-taun nomer padha goosed dening "kuwat banget" online kinerja, kang weruh NGR spike 19%, ing sisih amarga kanggo 13% munggah ing online olahraga totoan turnover. Sing online spike mbantu nutup kerugian miskin UK toko kinerja, kang ana mudhun 3% saka 2017 talking stick poker kamar mbukak. UK toko tokoh kamungkinan bakal tetep wiyar negatif kanggo sawetara wektu kanggo teka, minangka Q4 nomer nuduhake liwat counter (OTC) wagers mudhun 7% lan wagering revenue mudhun 10%. Tetep-rintangan totoan terminal revenue munggah 3%, nanging sing vertikal wutah bakal teka kanggo nyegah screeching miwiti 1 April.

Eropah toko fared luwih, rising 16% ing 2018, lan bakal wis luwih nanging kanggo 7% populasi ing Q4 talking stick poker kamar nomer. Italia-madhep Eurobet operasi toko sante luwih OTC totoan turnover nanging bathi positif cratered, offsetting kuwat toko showings ing Belgia lan Irlandia.

GVC resmi Q4 lan FY18 tokoh ora bakal dirilis nganti Maret 5, nanging CEO Kenny Alexander ngandika ana kang nyelinep ndeleng ana bukti-bukti sing perusahaan iki "materially outperforming pasar lan njupuk enggo bareng ing kabeh kita utama ing wilayah." Nanging, Alexander diwenehake sing UK pasar toko ana "ing terminal kurangé populasi." Ngandika kanggo analysts on Thursday, Alexander mecat ngedeni sing GVC kang kange US operasi pasar – sawijining online gambling lan totoan joint venture karo operator casino MGM Resorts, bubar berubah minangka Roar Interaktif – bakal nandhang sangsara marga saka Departemen Kehakiman anyar legal mratelakake panemume, ing orane katrangan saka Kabel Tumindak talking stick poker kamar perang. Alexander ngandika DOJ anyar mratelakake panemume "uga mengaruhi sawetara antar negara bagean kuwi, mungkin mengaruhi poker kanggo gelar, kanggo olahraga totoan kita ora bisa ndeleng iku duwe impact sembarang." Alexander tetep bullish ing MGM JV, pracaya perusahaan punika "banget uga dipanggonke kanggo njupuk nuduhake pasar" ing apa Alexander njogo bakal mbuktekaken "banget duwe bathi pasar kanggo kita." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre vaksinasi slot wektu opening ing kerala.