pemerintah spekulasi liwat akhire panggantos kanggo Macau kang eksekutif nalika posisi kabuka ing taun 2009 apa paling bisa ing tangan poker. Galaviz ngandika mayoritas saka Macau revenue game digandhengake karo junket bisnis rintangan paling apik ing roulette meja. Departemen Negara dokumen dijupuk dening singsot-niup klompok Wikipedia, padha ora surprise rintangan paling apik ing casino mesin slot. Ing junket operator, kang sing dilisensi dening Macau aturan, lan kasino duwe kuwat hubungan paling rintangan saka menang casino online. Liwat agustus, ing pasar iku munggah 47 persen, malah karo kajaba saka anyar multibillion-dollar resor sing dibukak ing Mei rintangan paling apik ing craps meja. Analysts Wall Street digatèkaké news ing dina rata-rata riset cathetan kanggo investor canyon creek casino niagara falls. 1 casino panggonan ing donya, prodhuksi $23,5 milyar ing bathi game ing 2010 — kaping lima jumlah diprodhuksi dening kasino ing Strip canyon casino black hawk co. casino perusahaan sing tenan akeh banget disambungake kanggo operasi junkets," Galaviz ngandika.